itmafahim

۲ مطلب در خرداد ۱۴۰۱ ثبت شده است

فندکی چیست؟

شارژر فندکی چیست؟

فرض کنید داخل خودرویتان هستید و شارژ گوشی‌تان رو به اتمام است. در این موقعیت، حتی اگر در خودروی شما درگاه USB تعبیه شده داشته باشد، به احتمال زیاد متوجه خواهید شد که آمپر و توان خروجی باتری ماشین پاسخگوی شارژ گوشی شما نیست. بدتر این‌که ولتاژ ماشین از ثبات بالایی برخوردار نیست؛ قسمت‌های دیگر خودرو که از باتری استفاده می‌کنند، ممکن است باعث تغییرات ولتاژ شوند و این امر باعث وارد شدن آسیب‌های جبران‌ناپذیر به باتری گوشی‌تان شود. اینجا است که شارژر فندکی اهمیت خودش را نشان می‌دهد.

نحوه استفاده از شارژر فندکی

شارژر فندکی از دو بخش تشکیل شده است. یک بخش که داخل سوکت خودرو قرار می‌گیرد و یک بخش دیگر که به تعدادی پورت USB یا Type-C مجهز است. وقتی شارژر فندکی را به سوکت مربوطه وصل می‌کنید، این دستگاه انرژی مورد نیاز شما را از باتری خودرو دریافت می‌کند. سپس کافیست با استفاده از یک کابل، گوشی، تبلت یا لپ تاپ خود را به درگاه آن وصل کنید تا عملیات شارژ شروع شود.

معیارهای مهم در انتخاب و خرید بهترین شارژر فندکی
توان خروجی
همانطور که پیش‌تر ذکر شد، سرعت درگاه‌های USB که داخل اکثر ماشین‌ها می‌یابیم رضایت بخش نیست. حتی ممکن است هنگام استفاده از گوشی برای ناوبری، مقدار برق ورودی بیشتر از مقدار برق مصرف شده باشد و در نتیجه با همان درصد شارژ باتری به مقصد برسید یا حتی گوشی خاموش شود. پس در قدم اول، توان و آمپر خروجی شارژر فندکی را با آداپتور پیش‌فرض گوشی خود مقایسه کنید. اگر خروجی شارژر فندکی از آداپتور گوشی کمتر باشد، شارژ گوشی زمان بیشتری طول خواهد کشید.

خروجی 2.1 یا 2.4 آمپر برای شارژرهای فندکی رایج است، اما برخی شارژر‌ها از خروجی بالاتر نیز پشتیبانی می‌کنند. باید نیاز خود را و شدت جریان مورد نیاز دستگاه را در نظر بگیرید. تا صحبت از نیاز است، به این‌که ولتاژ ورودی شارژر فندکی چیست نیز توجهی داشته باشید. مدل‌هایی که از ۱۲ تا ۲۴ ولت پشتیبانی می‌کنند، برای رِنج گسترده‌تری از خودروها، از سواری تا سنگین مناسب هستند.

تعداد درگاه‌ها
عموماً شاهد حضور دو درگاه هستیم. اما برخی مدل‌ها چهار پورت هم ارائه می‌کنند و برخی دیگر از طراحی‌های غیر معمول و البته خلاقانه‌ای استفاده می‌کنند. جدا از تعداد، معیار دیگری هم وجود دارد که باید در نظر داشته باشید. برخی شارژرهای فندکی با وجود این‌که چهار درگاه ارائه می‌کنند، تنها یک یا دوتای آن‌ها از شارژ سریع و خروجی بالا پشتیبانی می‌کنند که مطلوب نیست.

پشتیبانی از شارژ سریع
نیاز به گفتن نیست و همه از اهمیت شارژ سریع با خبر هستیم. در بررسی باتری دستگاه‌های هوشمند هم سرعت شارژ را در نظر می‌گیریم، پس چه حیف که نتوان این ویژگی دوست داشتنی را با شارژر فندکی که انتخاب می‌کنیم به کار گرفت. فناوری کوئیک شارژ کوالکام و شارژ سریع سامسونگ و اپل از رایج‌ترین فناوری‌های شارژ سریع هستند. بنابراین پیش از انتخاب شارژرهای فندکی، حتما دقت کنید که گزینه مورد نظرتان حتما از تکنولوژی فست شارژ پشتیبانی کند.

کیفیت ساخت بدنه
کیفیت کمیتی قابل اندازه گیری نیست. سخت است بگوییم چه محصولی با کیفیت است و چه محصولی نیست اما همیشه نشانه‌هایی وجود دارند. شارژرهای ارزان قیمت بسیاری از موارد امنیتی را رعایت نمی‌کنند. مانند همه عرصه‌های دیگر، هنگام خرید شارژر فندکی نیز انتخاب خود را از میان برندهای شناخته شده و ثابت شده انجام دهید و سلامت باتری گوشی خود را با شارژرهای فندکی بی‌کیفیت به خطر نیاندازید.

فناوری‌های محافظتی به کار رفته در شارژر
نکته مهم دیگری که نباید از قلم بیندازید، کیفیت ساخت و فناوری‌های محافظتی به کار رفته در شارژر است. از آنجا که همیشه احتمال نوسان برق در خروجی فندکی خودرو وجود دارد، برخی از شارژرهای فندکی اتومبیل که کیفیت ساخت بالایی دارند، به فناوری‌هایی مجهز شده‌اند که می‌تواند جلوی هرگونه نوسان برق را گرفته و به شما اجازه دهد با خیال راحت دستگاهتان را شارژ کنید.

طراحی مناسب با محیط داخل خودرو
طراحی ظاهری یک شارژر فندکی خوب برای ماشین نیز بسیار اهمیت دارد. ارتفاع شارژر فندکی نباید خیلی بلند باشد که باعث مزاحمت برای راننده هنگام تعویض دنده باشد. اندازه‌ی آن هم نباید خیلی بزرگ یا خیلی کوچک باشد تا به سختی وارد سوکت فندکی خودرو شما شده و یا لق بزند.

برخی از آن‌ها از ال ای دی کوچکی دور پورت USB خود استفاده می‌کنند که به شما اجازه می‌دهد حتی در تاریکی هم بتوانید پورت ورودی را ببینید و کابل را به درستی وارد آن کنید؛ اما برخی از شارژرهای فندکی ارزان قیمت و متفرقه، نور غیر استانداردی را منتشر می‌کند که باعث حواس‌پرتی راننده بوده و در نتیجه چنین موضوع پیش پا افتاده‌ای می‌تواند سلامت سرنشینان خودرو را به خطر بیندازد.

یک شارژر فندکی مناسب همچنین فاقد هرگونه کابل مستقیم اتصال است و به جای آن، پورت‌های USB را در اختیار کاربر قرار می‌دهد تا هر نوع دستگاهی که دارد را بدون مشکل با استفاده از آن شارژ کند.

فندکی‌های ریمکس یکی از بهترین محصولات موجود در بازار هستند.

 

۱۶ خرداد ۰۱ ، ۲۲:۲۳ ۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰
کیانوش شرائی

هدست چیست؟

 

تفاوت هدست، هدفون و هندزفری و کاربرد هر کدام چیست؟

 

هدست، هدفون و هندزفری ابزارهای تسهیل ارتباط تلفنی و همینطور شنیداری هستند که با وجود عملکردهای مشابه، تفاوت‌های کلیدی دارند. می‌توان هر یک از آن‌ها را به عنوان یک وسیله متمایز شناخت، دانستن این تفاوت‌ها به کاربران کمک می‌کند تا انتخاب درستی داشته باشند. در ادامه به معرفی هر یک می‌پردازیم:

 

هدست:

 

هدست را می‌توان نوعی هدفون معرفی کرد که علاوه بر دو گوشی برای گوش دادن میکروفونی برای ارسال صدا هم دارد. به عبارت دیگر به کمک هدست برخلاف هدفون می‌توان یک ارتباط دو طرفه بر قرار کرد.

 

میکرفون در هدست ها نسبت به هندزفری و هدفون از لحاظ راحتی استفاده توسعه پیدا کرده. به این صورت که در هدست میکروفون آن به صورت چرخشی حرکت می‌کند. و هرکس با توجه به نیاز خود می‌تواند موقعیت و فاصله آن را با صورت و بدن خود تنظیم کند. از سوی دیگر انواعی از هدست وجود دارند که مستقیماً به کامپیوتر یا تلفن وصل می‌شوند.

 

به همین خاطر هدست ها مناسب‌ترین وسیله برای استفاده در مراکز تماس و همین طور سیستم‌های تلفنی و پاسخگویی مبتنی بر VoIP هستند. همین طور از آن‌ها می‌توان برای ضبط فیلم آموزشی و همینطور برای بازی‌های کامپیوتری آنلاین که در آن شرکت کنندگان با هم ارتباط گفتاری هم دارند. و در حین بازی با هم صحبت می‌کنند. در واقع با داشتن هدست شما و با دستگاه ارتباطیتان چه تلفن چه کامپیوتر یکپارچه می‌شوید. و به مرور پس از استفاده از آن تأثیر آن را در بهبود وضعیت کاری و همچنین صرفه جویی در مصرف زمان حس می‌کنید.

 

هدفون وسیله‌ای دارای دو گوشی به نسبت بزرگتر از هدست است که با هدف پوشاندن کل گوش به این شکل طراحی شده است تا مصرف کننده صدای اطراف را هرچه کمتر بشنود. هدفون برخلاف هدست بلندگو ندارد و کاربرد آن بیشتر برای گوش کردن به موسیقی، آموزش زبان و چیزهایی از این قبیل می‌باشد.

 

هدفون :

 

در واقع دلیل اصلی اینکه گوشی هدست نسبت به گوشی هدفون کوچکتر است. این است که این وسیله اغلب در مراکز تماس مورد استفاده قرار می‌گیرد، مرکزتماس ها معمولاً محیط‌های شلوغی هستند و هرچه گوش با بلندگو بزرگتری پوشیده شود فرد بلندتر صحبت می‌کند .

 

و همین امر باعث شلوغ‌تر شدن مرکز تماس و ایجاد مزاحمت برای سایر کارکنان مرکز تماس می‌شود. و به همین دلیل است که معمولاً هدست ها گوشی کوچکتری دارند و در هنگام تهیه هدست همیشه توصیه می‌شود که هدست تک گوش برای مرکز تماس تهیه شود.

 

چون کارمند مرکز تماس علاوه بر تمرکز روی تماس خود باید از محیط اطراف خود نیز با خبر باشد و با بلند صحبت کردن مزاحم همکاران خود نشود. ولی در هدفون که برای یادگیری آموزشی یا گوش دادن به موسیقی استفاده می‌شود نیازی به توجه به محیط اطراف نیست از این رو گوشی‌های آن‌ها را بزرگ‌تر می‌سازند.

 

هندزفری :

 

هدفون داخل گوش، یا earphone که بیشتر به نام هندزفری (handsfree) شناخته می‌شود. وسیله‌ای است که امروزه جزء لوازم جانبی همه تلفن‌های همره است. این وسیله برخلاف هدست و هدفون دیگر از بخشی که روی سر قرار بگیرد تشکیل نشده و گوشی‌های آن به اندازه‌ای کوچک هستند. که کاملاً داخل گوش قرار می‌گیرند. و هردو از طریق سیم با وسایل دیگر مرتبط می‌شوند که به دلیل سادگی حمل و کوچک بودن برای استفاده روزانه همه‌ی افراد مناسب می‌باشد و مانند هدست علاوه بر گوشی میکروفون هم دارد ولی میکرفون آن به اندازه‌ی هدست که به طور تخصصی برای مرکز تماس طراحی شده قوی نیست. ولی برای استفاده‌ی روزانه ی همه‌ی افراد مناسب می‌باشد. هم برای گوش دادن به موسیقی و هم برای پاسخ دادن به گوشی موبایل مناسب است.

 

یک تفاوت اصلی دیگر بین هندزفری با دو دستگاه دیگر این است که هندزفری کاملاً داخل گوش قرار می‌گیرد. و استفاده‌ی طولانی مدت ازآن احتمال آسیب به گوش را زیاد می‌کند ولی گوشی‌های هدفون و هدست اطراف گوش را می‌پوشانند و از این سو آسیبی به گوش وارد نمی‌شود.

 

 

۱۶ خرداد ۰۱ ، ۲۲:۲۱ ۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
کیانوش شرائی